JELENLEG A CSOPORTOS OKTATÁS SZÜNETEL.


MIVEL AZ OKTATÁS MINŐSÉGÉT NEM AKARJUK CSORBÍTANI, ÍGY ON-LINE FOLYTATJUK UGYANAZZAL A MÓDSZERREL, PRECIZITÁSSAL, VISZONT A TANKÖNYVET DIGITÁLISAN MEGOSZTJUK ÖNNEL AMELYET ON-LINE OKTATÁS ALATT SZEMMEL KÖVETHET A TÁRSALGÁS KÖZBEN.

NEMCSAK BÍZVA DE MEGGYŐZŐDVE, HOGY SZEMÉLYES ÓRÁK ELKÖVETKEZTEKOR, MÁR ÖNÁLLÓAN, MAGABIZTOSAN VÁLASZOL BRUCE MINDEN KÉRDÉSÉRE.

KEZDJE ON-LINE SEGÉDANYAGGAL, MAJD SZEMÉLYESEN ÖNÁLLÓAN, FOLYAMTOSAN MINDEZT TAPASZTALT, KÉPZETT ANYANYELVŰ NYELVTANÁRRAL.

INGYENES ÓRA RÉSZVÉTELÉHEZ KÉREM E-MAILBEN JELENTKEZZEN

bruceangolægmail.com

alt BRUCE ANGOL NYELVSTÚDIÓ 4026 DEBRECEN     KÁRLVIN TÉR 14. Fsz. 3

TEL: 06 30 665 2970 

Callan londoni nyelviskolájának tanárai által kifejlesztett üzleti nyelvkönyv újdonság a piacon!   

A legfontosabb 700 üzleti szavakat, ehhez kapcsolódó szókapcsolatokat, kifejezéseket és a Callan módszerhez hűven, ezeket mondatokban alkalmazva kérdés - felelet formájában sajátítja el a kurzuson résztvevő.  A kurzuson való részvétel feltétele egy közép-haladó szint, amelyet a Callan módszer segítségével gyorsan és hatékonyan elérhet.

Céges, vállalati oktatást vállalunk, sőt kifejezetten nekik ajánljuk a Callan Business oktatást.  

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

A CallanTM módszert sok vállalat előnyösnek tartja, mivel olyan hatékonysággal tudja vezetők és alkalmazottak angol nyelvtudását fejleszteni, hogy az nem kíván további Önerőt. Az órák ideje alatt tanulnak meg angolul, vagy fejleszthetik tovább angol beszédkészségüket, s  ez után a munkát ott tudják folytatni, ahol abbahagyták. Tempósan, frissen vidáman tanulhatnak, nem a száraz angol nyelvtan értelmezgetése által meggyötörve.

 

A CallanTM módszer igazodik a modern munkakörülményekhez, beszédcentrikus, az angol tanulást élvezetessé teszi. Az oktatás pörgős és hatékony. Nincs házi feladat, az ismétléseknek köszönhetően a nyelvet a gyakorlatban is használni tudják. Ajánlott  felkészítő módszer olyan munkatársak részére, akik hosszabb rövidebb külföldi kiküldetés előtt állnak.

 

Különböző szinteken ajánlunk kurzusokat, akár teljesen kezdő szinntől indulva, anyanyelvi nyelvtanárral, hogy a kiejtés tökéletes legyen.

További előnye, hogy havonta óraszámoktól függően számlázunk, nem kell előre több száz órát kifizetnie, bármikor szünetelhet amennyiben ezt a vezető tanárral egyeztetik.

 

DEMONSTRÁLÓ ÓRA:

Próbálja ki a Callan módszert és egyeztessen időpontot telefonon, e-mailben egy ingyenes bemutó órára. Munkaidőn belül, az Önök által igényelt helyszínen (vagy akár a nyelvstúdióban) Bruce egy rövid bemutatkozás után egy 15 perces bemutató óra részletet tart díjmentesen.

Aztán Önök döntenek!

 

További információért kérem hívja a 06 30  665 2970-es telefonszámot (13 óra után)

vagy e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

 

Magyar Honlap Linkek

LinkHU - Linkgyűjtemény 

 

Kapcsolódó cikkek

You are here:   CímlapCégeknek
| + -
Hirdetés

Figyelő

Add a Startlaphoz

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég böngészi

Belépés