JELENLEG A CSOPORTOS OKTATÁS SZÜNETEL.


MIVEL AZ OKTATÁS MINŐSÉGÉT NEM AKARJUK CSORBÍTANI, ÍGY ON-LINE FOLYTATJUK UGYANAZZAL A MÓDSZERREL, PRECIZITÁSSAL, VISZONT A TANKÖNYVET DIGITÁLISAN MEGOSZTJUK ÖNNEL AMELYET ON-LINE OKTATÁS ALATT SZEMMEL KÖVETHET A TÁRSALGÁS KÖZBEN.

NEMCSAK BÍZVA DE MEGGYŐZŐDVE, HOGY SZEMÉLYES ÓRÁK ELKÖVETKEZTEKOR, MÁR ÖNÁLLÓAN, MAGABIZTOSAN VÁLASZOL BRUCE MINDEN KÉRDÉSÉRE.

KEZDJE ON-LINE SEGÉDANYAGGAL, MAJD SZEMÉLYESEN ÖNÁLLÓAN, FOLYAMTOSAN MINDEZT TAPASZTALT, KÉPZETT ANYANYELVŰ NYELVTANÁRRAL.

INGYENES ÓRA RÉSZVÉTELÉHEZ KÉREM E-MAILBEN JELENTKEZZEN

bruceangolægmail.com

alt BRUCE ANGOL NYELVSTÚDIÓ 4026 DEBRECEN     KÁRLVIN TÉR 14. Fsz. 3

TEL: 06 30 665 2970 

Callan londoni nyelviskolájának tanárai által kifejlesztett üzleti nyelvkönyv újdonság a piacon!   

A legfontosabb 700 üzleti szavakat, ehhez kapcsolódó szókapcsolatokat, kifejezéseket és a Callan módszerhez hűven, ezeket mondatokban alkalmazva kérdés - felelet formájában sajátítja el a kurzuson résztvevő.  A kurzuson való részvétel feltétele egy közép-haladó szint, amelyet a Callan módszer segítségével gyorsan és hatékonyan elérhet.

Céges, vállalati oktatást vállalunk, sőt kifejezetten nekik ajánljuk a Callan Business oktatást.  

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

Angol nyelv gyermekeknek

Nyomtatás

aktuális gyermekcsoport

 szerda 15.00 - 15.50  és péntek 15.00-15.50  

1000 Ft / alkalom

Egyre nagyobb igény van az angol nyelv külön oktatására már gyermekkorban is. A napi leterheltség mellett, igen nehéz még magán tanárhoz is járni.

Nyelvstúdiónkban jelenleg csak 12 éves kor felett foglalkozunk gyermekekkel, kora délutáni időpontban. Célunk a helyes nyelvhasználat megalapozása, nem hogy a gyermeknek minél előbb meglegyen a nyelvvizsgája.

angol nyelv gyerekeknekAz oktatást Callan módszerrel végezzük, alkalmanként kibővítve szituációkkal, példákkal. A gyerekek rövid idő alatt mondatokat tudnak képezni ami a társalgás alapja, ez magabiztossághoz vezet és legfőképpen az angol nyelv megszeretéséhez.

Ami a legfontosabb, és amire már az első órától nagyon törekszünk az a helyes kiejtés és szórend használata. Amíg a tökéletes alap nincs meg, felesleges építkezni, hiszen a nyelvtanulás egy életre szól és ha valamit jól megtanulunk azt jól is tudjuk hasznosítani. Az órák alatt csak angolul beszélünk.

 

 

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!


 

 

 

 

 


 

Kapcsolódó cikkek

You are here:   CímlapGyermekenek
| + -
Hirdetés

Figyelő

Add a Startlaphoz

Ki olvas minket

Oldalainkat 9 vendég böngészi

Belépés