JELENLEG A CSOPORTOS OKTATÁS SZÜNETEL.


MIVEL AZ OKTATÁS MINŐSÉGÉT NEM AKARJUK CSORBÍTANI, ÍGY ON-LINE FOLYTATJUK UGYANAZZAL A MÓDSZERREL, PRECIZITÁSSAL, VISZONT A TANKÖNYVET DIGITÁLISAN MEGOSZTJUK ÖNNEL AMELYET ON-LINE OKTATÁS ALATT SZEMMEL KÖVETHET A TÁRSALGÁS KÖZBEN.

NEMCSAK BÍZVA DE MEGGYŐZŐDVE, HOGY SZEMÉLYES ÓRÁK ELKÖVETKEZTEKOR, MÁR ÖNÁLLÓAN, MAGABIZTOSAN VÁLASZOL BRUCE MINDEN KÉRDÉSÉRE.

KEZDJE ON-LINE SEGÉDANYAGGAL, MAJD SZEMÉLYESEN ÖNÁLLÓAN, FOLYAMTOSAN MINDEZT TAPASZTALT, KÉPZETT ANYANYELVŰ NYELVTANÁRRAL.

INGYENES ÓRA RÉSZVÉTELÉHEZ KÉREM E-MAILBEN JELENTKEZZEN

bruceangolægmail.com

alt BRUCE ANGOL NYELVSTÚDIÓ 4026 DEBRECEN     KÁRLVIN TÉR 14. Fsz. 3

TEL: 06 30 665 2970 

Callan londoni nyelviskolájának tanárai által kifejlesztett üzleti nyelvkönyv újdonság a piacon!   

A legfontosabb 700 üzleti szavakat, ehhez kapcsolódó szókapcsolatokat, kifejezéseket és a Callan módszerhez hűven, ezeket mondatokban alkalmazva kérdés - felelet formájában sajátítja el a kurzuson résztvevő.  A kurzuson való részvétel feltétele egy közép-haladó szint, amelyet a Callan módszer segítségével gyorsan és hatékonyan elérhet.

Céges, vállalati oktatást vállalunk, sőt kifejezetten nekik ajánljuk a Callan Business oktatást.  

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

 1960-ban, Olaszországban született e nagyszerű módszer Mr. Robin Callan, angol nyelvtanár által. Mr. Callan Angliában született és élt.  Édesapja angol, édesanyja olasz volt. Mint nyelvtanár került Olaszországba ahol rájött, hogy angolul megtanulni legkönnyebben beszéd és gyakorlás által lehet.

Kidolgozott egy módszert, amit fél évszázaddal később már a világ legtöbb országában elismerten használnak. E hosszú és megbízható történelemnek köszönhető a megbízhatósága és nemzetközi elismertsége. Mint szlogenje is állítja a Callan™ módszerrel negyedannyi idő alatt sikerül elérni oly szintre, mint más hagyományos nyelvtanítási módszerekkel.

 

A siker kulcsa a folyamatos beszéd és ismétlésen alapszik. Az órákat anyanyelvű nyelvtanár vagy olyan nyelvtanárok tartják, akiknek a kiejtésük tökéletes és anyanyelvi tempóban képesek beszélni. Tanárok speciális tréningben részesülnek, ahol elsajátítják és megértik a módszer alapjait, majd gyakorlaton keresztül tökéletesítik tanítási technológiáikat.

 

Hogyan működik?

A módszer precízen kidolgozott. Kérdés – felelet formájában vezeti az órákat a nyelvtanár, szigorú Callan szabályok szerint lépésről lépésre.  Az első könyv a teljesen kezdőknek szól, a teremben látható tárgyakat, képet használ fel az első szavak elsajátítására és minden mondatot ezekre a szavakra épít, fokozatosan új szavakat, új mondatokat képezve. Így sikerül kizárólagosan angolul beszélni már a legelső órától.

A CallanTM módszerrel 12 szinten keresztül fejlesztheti az angolját, ahol garantálva van a folyamatos ismétlődés. Az angol nyelvtan folyamatosan bele van olvasztva a társalgásba, a harmadik szinttől intenzívebben, majd a hatodik szintnél a társalgás rugalmasabb, rendszeres óralátogatás esetén a tanulók itt már egy sokkal magabiztosabb szinten képesek angolul beszélni.

A lényeg, hogy a tanár szavakat tanít meg, majd ezekkel a szavakkal kérdéseket tesz fel, amiket meg kell válaszolni. Kezdetben a tanár segítségével majd az ismétléseknek köszönhetően reflexszerűen.

altAz órák felépítése: (2x50 perc)


- 50 perc ismétlés                                                                         
  10 perc szünet
- 20 perc ismétlés
- 5 perc diktálás
- 5 perc olvasás
- 20 perc új anyag
                                                      

                                                                                   

Módszer célja, hogy beszélni tanítson, így 50 percen keresztül leköti a figyelmet úgy, hogy senki ne tudjon másra figyelni, netán unatkozni. Példaként egy kis statisztika: Az órákon átlag 12.600 szó hangzik el, ami percenként 200-240 szó. Ez az átlagos beszédsebességnél gyorsabb így éri el a módszer, hogy reflex-szerű válaszokat adjunk.
Természetesen angolul!

 

 

 A Callan™ módszert használva, a Callan™ hivatalos szervezete által rögzített következő ismert  vizsgaszinteket lehet elérni angol nyelven:

  

 


Előfordult már, hogy többet ígért egy nyelviskola vagy tanfolyam mint amennyit nyújtott? Nálunk ez nem fordulhat elő, mivel a garancia, a hírnév már megalapozott, immár 50 éve világszerte alkalmazzák.

Bizonyított, hogy a módszerrel gyorsabban meg lehet tanulni angolul, mint más típusú nyelviskolákban. Ennek a Callan™ hivatalos honlapján (www.callan.co.uk) mindenki utánanézhet.

Nem kisebb nevekkel találkozhatunk, mint pl. IBM, Fiat, Olivetti vagy Phillips akik alkalmazottjaik beszédképességeit a Callan™ módszerrel fejlesztették.

 

 

 

Magas színvonalú, minőségi képzés, anyanyelvi szinten közepes árkategóriában.

 

Közkedvelt, stresszmentes  tanulási módszer

A tanár mindig ott van és  a választ közösen modja a tanulókkal, mindaddig míg az nem jön automatikusan, hibátlanul.

Az angol órákon több száz szó hangzik el, melyet rengetegszer ismételnek, így az bevésődik.

Pörgős, vidám órák

Kedvezményekkel, akciós kurzusárakkal. (lsd: Áraink)

 

Kapcsolódó cikkek

You are here:   CímlapA módszer
| + -
Hirdetés

Figyelő

Add a Startlaphoz

Ki olvas minket

Oldalainkat 10 vendég böngészi

Belépés