alt 

ÚJ CÍMÜNK:

4026 DEBRECEN    

KÁRLVIN TÉR 14. Fsz. 3 

 (KÁLVIN TÉR - DARABOS UTCA SARKÁN / A VOJTINA BÁBSZÍNHÁZ ÉS REFORMÁTUS KOLLÉGIUM KÖZTI HÁZTÖMB)

Callan londoni nyelviskolájának tanárai által kifejlesztett üzleti nyelvkönyv újdonság a piacon!   

A legfontosabb 700 üzleti szavakat, ehhez kapcsolódó szókapcsolatokat, kifejezéseket és a Callan módszerhez hűven, ezeket mondatokban alkalmazva kérdés - felelet formájában sajátítja el a kurzuson résztvevő.  A kurzuson való részvétel feltétele egy közép-haladó szint, amelyet a Callan módszer segítségével gyorsan és hatékonyan elérhet.

Céges, vállalati oktatást vállalunk, sőt kifejezetten nekik ajánljuk a Callan Business oktatást.  

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

 alt1960-ban, Olaszországban született e nagyszerű módszer Mr. Robin Callan, angol nyelvtanár által. Mr. Callan Angliában született és élt.  Édesapja angol, édesanyja olasz volt. Mint nyelvtanár került Olaszországba ahol rájött, hogy angolul megtanulni legkönnyebben beszéd és gyakorlás által lehet.

Kidolgozott egy módszert, amit fél évszázaddal később már a világ legtöbb országában elismerten használnak. E hosszú és megbízható történelemnek köszönhető a megbízhatósága és nemzetközi elismertsége. Mint szlogenje is állítja a Callan™ módszerrel negyedannyi idő alatt sikerül elérni oly szintre, mint más hagyományos nyelvtanítási módszerekkel.

 

A siker kulcsa a folyamatos beszéd és ismétlésen alapszik. Az órákat anyanyelvű nyelvtanár vagy olyan nyelvtanárok tartják, akiknek a kiejtésük tökéletes és anyanyelvi tempóban képesek beszélni. Tanárok speciális tréningben részesülnek, ahol elsajátítják és megértik a módszer alapjait, majd gyakorlaton keresztül tökéletesítik tanítási technológiáikat.

 

Hogyan működik?

A módszer precízen kidolgozott. Kérdés – felelet formájában vezeti az órákat a nyelvtanár, szigorú Callan szabályok szerint lépésről lépésre.  Az első könyv a teljesen kezdőknek szól, a teremben látható tárgyakat, képet használ fel az első szavak elsajátítására és minden mondatot ezekre a szavakra épít, fokozatosan új szavakat, új mondatokat képezve. Így sikerül kizárólagosan angolul beszélni már a legelső órától.

A CallanTM módszerrel 12 szinten keresztül fejlesztheti az angolját, ahol garantálva van a folyamatos ismétlődés. Az angol nyelvtan folyamatosan bele van olvasztva a társalgásba, a harmadik szinttől intenzívebben, majd a hatodik szintnél a társalgás rugalmasabb, rendszeres óralátogatás esetén a tanulók itt már egy sokkal magabiztosabb szinten képesek angolul beszélni.

A lényeg, hogy a tanár szavakat tanít meg, majd ezekkel a szavakkal kérdéseket tesz fel, amiket meg kell válaszolni. Kezdetben a tanár segítségével majd az ismétléseknek köszönhetően reflexszerűen.

altAz órák felépítése: (2x50 perc)


- 50 perc ismétlés                                                                         
  10 perc szünet
- 20 perc ismétlés
- 5 perc diktálás
- 5 perc olvasás
- 20 perc új anyag
                                                      

                                                                                   

Módszer célja, hogy beszélni tanítson, így 50 percen keresztül leköti a figyelmet úgy, hogy senki ne tudjon másra figyelni, netán unatkozni. Példaként egy kis statisztika: Az órákon átlag 12.600 szó hangzik el, ami percenként 200-240 szó. Ez az átlagos beszédsebességnél gyorsabb így éri el a módszer, hogy reflex-szerű válaszokat adjunk.
Természetesen angolul!

 

ba Hírlevelet kérek


You are here:   CímlapA módszerA Callan módszer története, eredete
| + -
Hirdetés

Figyelő

Add a Startlaphoz

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég böngészi

Belépés