INGYENES ÓRA MEGTEKINTÉSÉHEZ HÍVJON MOST

alt06 30 665 2970  

4026 DEBRECEN     KÁRLVIN TÉR 14. Fsz. 3 (KÁLVIN TÉR - DARABOS UTCA SARKÁN / A VOJTINA BÁBSZÍNHÁZ ÉS REFORMÁTUS KOLLÉGIUM KÖZTI HÁZTÖMB)

Callan londoni nyelviskolájának tanárai által kifejlesztett üzleti nyelvkönyv újdonság a piacon!   

A legfontosabb 700 üzleti szavakat, ehhez kapcsolódó szókapcsolatokat, kifejezéseket és a Callan módszerhez hűven, ezeket mondatokban alkalmazva kérdés - felelet formájában sajátítja el a kurzuson résztvevő.  A kurzuson való részvétel feltétele egy közép-haladó szint, amelyet a Callan módszer segítségével gyorsan és hatékonyan elérhet.

Céges, vállalati oktatást vállalunk, sőt kifejezetten nekik ajánljuk a Callan Business oktatást.  

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

Sz Mónika

2011. május 15. vasárnap, 00:00 adminisztrátor
Nyomtatás PDF

"Mivel németül tanultam sokáig és mégsem tudok megszólalni határozottan, olyan módszert kerestem az angol nyelvtanuláshoz ami hatékonyabb lesz, ami elfelejteti a sok nyelvtant, értelmezgettetést és otthoni tanulgatást.

Bruce számomra a legjobb tanár akivel valaha is találkoztam. Olyan magabiztosságot adott, hogy semmit nem hezitáltam, hogy elválaljak egy görögországi munkát a Greenpeacen keresztül, mégha csak én leszek magyar ott kint egyedül. Októberbe visszajövök és biztos, hogy folytatom Bruce óráit és még idén szeretném letenni a középfokút."

Módosítás dátuma: 2011. május 15. vasárnap, 01:00

Kapcsolódó cikkek

You are here:   Címlap
| + -
Hirdetés

Figyelő

Add a Startlaphoz

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég böngészi

Belépés