There are no translations available.

INGYENES ÓRA MEGTEKINTÉSÉHEZ HÍVJON MOST

alt06 30 665 2970  

4026 DEBRECEN     KÁRLVIN TÉR 14. Fsz. 3 (KÁLVIN TÉR - DARABOS UTCA SARKÁN / A VOJTINA BÁBSZÍNHÁZ ÉS REFORMÁTUS KOLLÉGIUM KÖZTI HÁZTÖMB)

There are no translations available.

Callan londoni nyelviskolájának tanárai által kifejlesztett üzleti nyelvkönyv újdonság a piacon!   

A legfontosabb 700 üzleti szavakat, ehhez kapcsolódó szókapcsolatokat, kifejezéseket és a Callan módszerhez hűven, ezeket mondatokban alkalmazva kérdés - felelet formájában sajátítja el a kurzuson résztvevő.  A kurzuson való részvétel feltétele egy közép-haladó szint, amelyet a Callan módszer segítségével gyorsan és hatékonyan elérhet.

Céges, vállalati oktatást vállalunk, sőt kifejezetten nekik ajánljuk a Callan Business oktatást.  

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

Angol nyelv gyermekeknek

Thursday, 28 April 2011 01:55 administrator
Print
There are no translations available.

aktuális gyermekcsoport

 szerda 15.00 - 15.50  és péntek 15.00-15.50  

1000 Ft / alkalom

Egyre nagyobb igény van az angol nyelv külön oktatására már gyermekkorban is. A napi leterheltség mellett, igen nehéz még magán tanárhoz is járni.

Nyelvstúdiónkban jelenleg csak 12 éves kor felett foglalkozunk gyermekekkel, kora délutáni időpontban. Célunk a helyes nyelvhasználat megalapozása, nem hogy a gyermeknek minél előbb meglegyen a nyelvvizsgája.

angol nyelv gyerekeknekAz oktatást Callan módszerrel végezzük, alkalmanként kibővítve szituációkkal, példákkal. A gyerekek rövid idő alatt mondatokat tudnak képezni ami a társalgás alapja, ez magabiztossághoz vezet és legfőképpen az angol nyelv megszeretéséhez.

Ami a legfontosabb, és amire már az első órától nagyon törekszünk az a helyes kiejtés és szórend használata. Amíg a tökéletes alap nincs meg, felesleges építkezni, hiszen a nyelvtanulás egy életre szól és ha valamit jól megtanulunk azt jól is tudjuk hasznosítani. Az órák alatt csak angolul beszélünk.

 

 

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT!


 

 

 

 

 


Last Updated on Monday, 08 October 2018 17:44

ba Hírlevelet kérek


You are here:   Címlap
| + -
Banner

Figyelő

Add a Startlaphoz

Ki olvas minket

We have 11 guests online