Céges Angol nyelvoktatás

Céges Angol nyelvoktatás hatékony módszerrel cégek, vállalkozások számára. Kis csoportok, rugalmas időbeosztás. Referenciákkal.

Céges angol nyelvoktatási módszerünket sok vállalat előnyösnek találta

Bruce olyan hatékonysággal tudja vezetők és alkalmazottak angol nyelvtudását fejleszteni, hogy az nem kíván további Önerőt. Az órák ideje alatt tanulnak meg angolul, vagy fejleszthetik tovább angol beszédkészségüket, s ez után a munkát ott tudják folytatni, ahol abbahagyták. Tempósan, frissen vidáman tanulhatnak, nem a száraz angol nyelvtan értelmezgetése által meggyötörve.

 

A céges angol oktatási módszerünk igazodik a modern munkakörülményekhez, beszédcentrikus, az angol tanulást élvezetessé teszi. Az oktatás pörgős és hatékony. Nincs házi feladat, az ismétléseknek köszönhetően a nyelvet a gyakorlatban is használni tudják.

 

BUSINESS ENGLISH

Ajánljuk ezt a felkészítést olyan munkatársak részére, akik hosszabb rövidebb külföldi kiküldetés előtt állnak.

Különböző szinteken ajánlunk kurzusokat, akár teljesen kezdő szinttől indulva, anyanyelvi nyelvtanárral, hogy a kiejtés tökéletes legyen.

További előnye, hogy havonta óraszámoktól függően számlázunk, nem kell előre több száz órát kifizetnie, bármikor szünetelhet amennyiben ezt a vezető tanárral egyeztetik.

 

Képezze magát, alkalmazottait Ön is hiszen az üzleti világban a magabiztos angol elengedhetetlen.

 

DEMONSTRÁLÓ ÓRA:

Próbálja ki a módszerünket és egyeztessen időpontot telefonon, e-mailben egy ingyenes bemutató órára. Munkaidőn belül, az Önök által igényelt helyszínen (vagy akár a nyelvstúdióban) Bruce egy rövid bemutatkozás után egy 15 perces bemutató óra részletet tart díjmentesen.

Aztán Önök döntenek!

Várjuk hívását a
06 30 665 2970 telefonszámon.
E-mail: bruceangol@gmail.com

 


Debreceni cégek akik nálunk fejlesztették az angol tudásukat