Felnőtt Angol Nyelvoktatás Debrecen

Hatékony felnőtt angol nyelvoktatás Debrecenben. A felnőttek elfoglaltak, dolgoznak, gyermeket nevelnek. Mégis az angol nyelv ismerete elengedhetetlen számukra is. 

Felnőtt Angol nyelvoktatás Debrecen
Bruce Angol Nyelvoktatás Debrecen

Felnőtt angol nyelvoktatásaink

Felnőtt angol nyelvoktatásaink segítenek, hogy e teher kellemesen, hosszas tanulás nélkül sikerüljön és akár nyaralás során, akár a munkahelyen gátlások nélkül megtudjon szólalni angolul.

Mivel az órákat anyanyelvű nyelvtanár tartja, így már a kezdetektől hozzászoknak, hogy az angol nyelvet hallják és használják.

Felnőtt angol szókincs

Lehet, hogy egy görög étteremben csak kulcsszavakat használunk mint pl. coffee or bear please mégis az órák során egész, hosszú majd hosszabb mondatokat tanítunk kimondani a cél az igazi angol nyelv megismerése, elsajátítása. Magabiztos szóbeli angol nyelvtudás kialakítása.

Kis csoportban dolgozunk, a módszer így hatékony általában a csoportos oktatás 16 óra után van, de igény esetén napközben is tudunk kis csoportokat vállalni. Az igazán elfoglalt embereknek magánórákat javaslunk így biztosítva a nagyobb rugalmasságot. Bruce nem csak Debrecenben hanem a környező városokban is tart nyelvórákat, megfelelő érdeklődés esetén.

Tudta, hogy a beszélt angolban kb. 1500 szó van ami a hétköznapi nyelvhasználat 90%-át adja? Ha napi 15-18 új angol szót megtanul, akkor HÁROM HÓNAP ALATT képes lesz elsajátítani a szükséges alapszókincset. A Bruce Angol Nyelvstúdióban olyan hatékony módszerrel oktatunk, amellyel egy átlagos képességű tanuló 50 – 60 tanóra alatt elsajátíthatja a nyel alapjait. Így látványos eredményeket érhet el viszonylag rövid idő alatt! Érdemes Elkezdeni!

Ha kérdése kérése van, kérjük telefonon érdeklődjön, és igyekszünk a legmegfelelőbb, személyre szabott megoldást megtalálni, az Ön angol nyelvi fejlődése érdekében. Hívjon bátran!

Telefon: 06 30/665-2970

Felnőtt Angol Nyelvoktatás Debrecen
Felnőtt Angol Nyelvoktatás